Januari is alweer een aantal weken bezig, maar op tijd genoeg om nog een terugblik te doen!

Je zou denken dat nog een jaar corona alles rustig zou laten zijn, maar niets was minder waar.

Heathen Mead ging van onze logeerkamer (en hal, en schuur, en overloop, en knutselkamer en…you get the picture?) naar een opslag bij AllSafe. Wat was het heerlijk, al die ruimte in huis! En nog beter, je vond niet overal de houtwol terug, want dat vond je terug in je haar, in de was en soms in bed. Na een paar maanden bleek de opslagruimte die we huurde niet groot genoeg te zijn, ondanks dat deze veel te groot leek toen we erin trokken. Dus, nog een box erbij! Eigenlijk door pure toeval kwamen we een advertentie tegen voor de ruimte waar we nu in zitten, de van Gentstraat 5 in Eindhoven. Hier hopen we toch wel een tijdje te kunnen blijven hoor, dat gesjouw de hele tijd…Een groot openingsfeest staat nog altijd op de planning, maar hier wachten we nog maar wat langer mee totdat we iedereen veilig en gezond kunnen uitnodigen.

Helaas was 2021 ook het jaar waarin Björn nog nét niet in de burn-out raakte en Elvira rugproblemen kreeg. Ook het jaar waarin we 3 grootouders verloren. Hoewel we ze zullen missen hebben ze een hoge leeftijd mogen bereiken.

2021 was ook het jaar waarin we onze mooie zilveren bestelbus kochten. Door het uitblijven van evenementen is deze nog niet echt ‘goed’ gebruikt, maar we staan goed voorbereid in de startblokken voor het komende festival seizoen! Nu alleen nog de bus laten bestickeren, dat is zo’n dingetje wat je erg makkelijk uitstelt, juist omdat er nauwelijks evenementen waren. Fun fact, de meneer van de garage is direct klant bij ons geworden 😉

Gelukkig was dit jaar niet geheel zonder evenementen: FantasyFest, Heroes Made In Asia en FACTS mochten doorgaan en dat hebben we gemerkt! Wat was het ongelofelijk fijn om weer onder gelijkgestemde te zijn! Zeker FACTS was ongelofelijk druk en zwaar, maar we merkte in de weken daarna dat we gewoon weer meer energie hadden.

Okee, genoeg terugblikken! Nu naar de toekomst toe! Er staat een hoop al ‘in de steigers’ voor 2022! Wat betreft de evenementen…kijken we het nog maar gewoon even aan. Vanzelfsprekend hopen we weer helemaal los te kunnen, maar we zijn te vaak teleurgesteld om alvast enthousiast te worden.

Er word op 1 februari een zeer exclusieve mede gelanceerd, eentje voor de echte verzamelaars en liefhebbers! Ik kan er (nog) niet veel over vertellen, maar de flessen zijn zelfs genummerd!

We gaan onze huisstijl verder uitbreiden! Momenteel hebben de linde, classic, dennen en kastanje hetzelfde label en hoewel we daar veel complimenten over krijgen lijkt het ons toch leuk om wat meer variatie in te brengen. Ook zijn we bezig met audiovisuele projecten, maar daarvoor moeten we de site gaan aanpassen.

Brengt mij meteen op het volgende punt, we gaan verder met het aanpassen van de site! Niet alleen om hem mooier te maken en om goed gevonden te worden, maar hopelijk ook om het nog fijner te maken je favoriete mede te bestellen! Heb je tips, opmerkingen of suggesties? Mail het naar info@heathenmead.nl!

We hopen jullie allemaal gezond en wel weer in persoon te kunnen ontmoeten en samen mooie herinneringen maken op leuke evenementen! Daarnaast gaan wij gewoon door met de 9,8, die jullie ons geven, waar te blijven maken. Tot snel!