Abunaicon: Gevonden voorwerpen!

Hallo allemaal!
Wij hebben nog een paar voorwerpen in ons bezit die wij graag willen retourneren aan de rechtmatige eigenaar/eigenaresse.
Ik zal hieronder plaatsen wat wij hebben met daarbij een vraag om details om te kunnen nagaan of het gaat om de juiste persoon gaat.
Mocht je toevallig iemand kennen die bij ons aan de stand is geweest en misschien iets kwijt is geraakt attendeer die persoon dan even op deze post.

Item 1:
Earphones.
Het gaat hier om een standaard lengte earphones voor aan een mp-player. Hij is alleen voor audio weergave en NIET voor recording.
Kan de eigenaar misschien contact opnemen via private message en in het bericht aangeven om welke kleur en merk het gaat?

Item 2:
Poster.
Het gaat hier om een Abunai 2018 poster.
Ik kan hier niet echt om details vragen, want volgens mij is er maar 1 type poster uitgegeven op Abunaicon zelf.
Ook hier de eigenaar graag even contact opnemen via private message.

Item 3:
Manga.
Het gaat in dit geval om 3 manga’s.
Het zijn verschillende manga’s. Alle drie dus van een andere serie. Het gaat in 2 gevallen om een deel 1 en in 1 geval om een deel 2. Ik kan me goed indenken dat iemand deze heel erg mist,
Kan de eigenaar/eigenaresse zich ook in dit geval via private message melden en in het bericht aangeven om welke 3 manga’s het gaat?

Dat waren alle items die mensen bij ons per ongeluk hebben achtergelaten. Deel dit bericht met je vrienden en dan vinden we hopelijk de rechtmatige baasjes van onze verdwaalde slachtoffers. 
Alvast bedankt voor jullie hulp! 

Skål!