Animecon is dit jaar in Rotterdam in plaats van Den Haag. Nieuwe locatie, nieuwe regels en dus ook een beetje een nieuwe Heathen Mead concept.
Dit jaar gaan we iets doen wat we nog nooit hebben gedaan. Dit jaar kun je namelijk bij ons een glas mede, gekoelde cider en lekker fris bier kopen aan onze bar!
Je kunt dus ter plekke van onze heerlijke mede, cider en bier genieten!

We nemen natuurlijk wel onze accessoires voor jullie mee, want we hebben naast de bar ook een stand waar onze honing, snoep, drinkhoorns, houders, pullen, shotglaasjes en heel veel andere items voor jullie klaar liggen, staan en hangen. Voor ieder wat wils dus.

Omdat dit onze eerste keer zal zijn waarin wij een horeca punt zijn in plaats van standhouders, zijn wij heel erg benieuwd hoe dit gaat lopen.
We zijn niet alleen benieuwd naar hoe het ons zal bevallen, maar we horen (zoals altijd) ook heel erg graag jullie feedback! Dus laat ons a.u.b. weten wat jullie ervan vonden. We nemen alle verbeterpunten zeer ten harte. Help ons om (als dat kan) NOG beter te worden. 😉

Kleine tip.
Omdat wij zelf van mening zijn dat geld aan een drukke bar en met lange uren achter de bar, niet de meeste ideale combinatie is, hebben wij een oplossing bedacht om ons daar geen zorgen om te maken.
Consumptie munten!
Aan de stand naast de bar, dus niet de bar zelf, worden consumptie munten verkocht die je kunt besteden aan onze bar. Let wel … ONZE bar.
Er zijn geen andere stands of horeca punten waar onze munten gebruikt kunnen worden.
Als je munten over hebt … Geen probleem! Je kunt ze altijd weer bij ons inwisselen.
De prijzen voor consumptiemunten zijn bij de stand aangegeven.
Ben je je munten vergeten in te leveren, dan bewaar ze goed. Ze blijven altijd geldig voor evenementen waar wij zelfstandig schenken.

Bij deze alvast…

Skål!
en
Tot ziens op Animecon!