Het nieuwe jaar is natuurlijk alweer een tijdje op gang, maar we willen toch nog even een momentje nemen om daarbij stil te staan.

Allereerst natuurlijk 2020, wat een bitc…bijzonder jaar. Laten we er niet teveel tijd aan besteden, maar ik wil graag twee dingen benoemen. Heel veel mensen hebben onze website gevonden! We zagen pieken rond onze geliefde festivals maar ook daartussen hebben we heel veel mensen kunnen verblijden met onze producten. Waar heel veel ondernemers het heel moeilijk hadden, waren wij dolgelukkig met het feit dat we al een webshop hadden en daar is gretig gebruik van gemaakt! We zijn al onze klanten en fans dan ook ongelofelijk dankbaar voor de leuke berichtjes, positieve reviews en het contact via social media.

Dit is natuurlijk absoluut geen klacht maar…we missen jullie wel hoor! Wij vinden het echt heel leuk om jullie te ontmoeten en leren kennen via onze stand op festivals en dat hebben we toch wel heel erg gemist hoor.

Moving on, 2021! We hebben echt een hoop dingen op de planning staan, waarvan ik hieronder alvast wat tipjes van sluiers zal oplichten:

Allereerst gaan we de site op de schop nemen. Hier zullen jullie als het goed is niet zoveel van merken, maar nu we de tijd en ruimte hebben is het goed om een soort digitale voorjaarsschoonmaak te houden en hier en daar wat te tweaken.

Als we dan toch de site onder de loep nemen, gaan we ook weer eens kritisch naar ons assortiment kijken. Er staat nog niets vast, maar het zou kunnen dat er misschien wat producten zullen verdwijnen. Maar, het is vrij zeker dat we nieuwe smaken gaan krijgen! Stay tuned voor deze nieuwe producten!

Iets anders wat ik met zekerheid kan zeggen is dat we, zodra er weer evenementen mogen plaatsvinden, een nieuw vervoersmiddel hebben. Het is groot, sexy en zilver en de foto volgt nog…na bestickering!

Dit was het even qua updates, jullie zullen nog veel meer van ons horen!