Er was eens, lang lang geleden, in een land waar nog evenementen gehouden mochten worden en mensen nog zo dicht bij elkaar mochten zijn als ze zelf prettig vonden…een TomoFair. Heel eerlijk, ik weet al niet eens meer of dit 2020 of 2019 was. En ook niet meer welke locatie…erg he?

Anyway, op dit evenement stond een hele gezellige, leuke en superpopulaire stand genaamd Heathen Mead 😉 Björn en Elvira hadden deze editie een nieuwe smaak cider bij zich. Omdat zijzelf niet konden beslissen wat ze van deze smaak moesten denken, namen ze wat flesjes mee en lieten ze de bezoekers aangeven of ze het lekker vonden én of ze wilde dat wij het in ons assortiment zouden opnemen. De meningen waren overweldigend positief! Hoewel drie bezoekers deze smaak niet zouden kopen, waren tientallen mensen laaiend enthousiast!

Omdat wij graag flesjes van 500 ml in ons assortiment hebben, moesten we ‘even’ wachten op de leverancier…en Brexit…en corona. Maar hier zijn we dan eindelijk met onze nieuwe smaak cider…Parma Violet! Een bijzondere cider met een mooie violette kleur dankzij viooltjes! Friszoet, heeft iets weg van cassis maar dan met een bloemige nasmaak. Ook deze smaak is heerlijk gekoeld of met ijsblokjes op warme dagen, al is cider eigenlijk het hele jaar door gewoon lekker. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij, we zijn heel benieuwd naar jullie reacties!

Skål!