Wil je iemand verrassen met een lekkere mede onder de kerstboom? Heb je geen flauw idee welke? Dan helpen wij je graag!

  1. O dennenboom, o dennenboom, wat is je honing wonderbaarlijk lekker om mede van te maken!
  2. Bij feestdagen en winter denken wij altijd aan wat meer kruidige dranken (en geuren, en gerechten, en geurkaarsen en…). Ben je het hiermee eens? Overweeg dan eens de heerlijke en mooie rode kruidenmede! Het heeft iets weg van een kruidenbitter, maar ook een wat rokerige afdronk wat deze mede populair maakt bij whiskey liefhebbers.
  3. Is de ontvanger in kwestie een koukleum? Heeft hij/zij altijd koude handen, koude tenen, ondanks de handschoenen en sjaals die je hem/haar vorige feestdagen gaf? Probeer dan eens een van deze  twee mede en ze krijgen het vanzelf warm! De eerste is licht pittig maar toch zoet, onze kersenmede met chili. De tweede heeft cayennepeper en is ronduit scherp, koop ‘m hier
  4. Als we het toch over warm hebben, wist je dat je mede ook warm kunt drinken? Zeker de kersenmede met kaneel leent zich daar heel goed voor. Warm ‘m net als Gluhwein op in een pannetje of in de magnetron, totdat er damp vanaf komt maar niet kookt. Maar ook de classic of original mede leent zich daar uitstekend voor!
  5. Als laatste willen we nog even de aandacht vestigen op onze webshop-exclusive whisky mede! Een leuke variatie voor alle vaders die met feestdagen/verjaardagen/vaderdag whisky cadeau krijgen 😉

Wil je wel iemand verrassen maar niet met alcohol? Kijk dan eens bij de honing en viking geïnspireerde sieraden, handgemaakt door Elvira!

Maar, het allerbelangrijkste is natuurlijk gewoon gezellig samenzijn! Met of zonder kerstversiering, met familie of gekozen familie, met of zonder alcohol, FIJNE FEESTDAGEN!