Over ons

Hallo en welkom!


Hallo en welkom bij Heathen Mead. Een klein gestaag groeiend bedrijf waar men dol is op mede. Fijn dat je Heathen Mead hebt gevonden, want het is hier bekend hoe moeilijk mede te vinden is. Als het te vinden is, dan is of de kwaliteit niet goed, de service slecht, laat de bezorging het afweten of de site totaal niet klantvriendelijk. Heathen Mead wil aan dit alles verbetering brengen! Niet alleen voor onszelf, maar zeker ook voor jou als mede liefhebber. Wees welkom op deze site, kijk rustig rond en neem vooral even contact op als je vragen of opmerkingen hebt. Heathen Mead staat je graag te woord.

Onze missie?

Elke onderneming heeft een missie en dus ook Heathen Mead. Heathen Mead heeft het op zich genomen om mede bekender te maken en ervoor te zorgen dat mede beter verkrijgbaar is. Dat is de missie van Heathen Mead. Wij laten iedereen graag kennis maken met dit heerlijke honingdrankje, zodat iedereen kan genieten!

Graag vertellen we je wat meer over onze onderneming.

Heathen Mead staat onder leiding van Björn, geassisteerd door Elvira in raad en daad. Samen dragen wij zorg voor alles wat er zich in, om en rond Heathen Mead gebeurd. Sinds 2015 bezigen wij ons om o.a. mede als heerlijke drank beter op de Nederlandse markt te brengen. Eerlijk gezegd lukt dat ondertussen vrij aardig.

Chantal tralala

blablabla

Dit zijn wij

Wij bij Heathen Mead beloven plechtig met veel zorg, plezier, passie en toewijding jullie bestellingen te verzorgen en hopen jullie allemaal eens te mogen ontmoeten op een van de evenementen waar wij met onze mede aanwezig zijn.

ELVIRA BAKKER

LIEFTALLIGE ASSISTENTE/SOCIAL MEDIA/KLANTCONTACT/ADMINISTRATIE/VRIJWILLIGERCOORDINATOR

Elvira is de lieftallige en veelzijdige assistent van Björn.

Elvira is de creatieve Social Media goeroe van Heathen Mead en zorgt ervoor dat jullie allemaal op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten rondom Heathen Mead.

Daarnaast is zij degene die zorgt dat er mooie productfoto’s te zien zijn in de webshop en dat er leuke, passende productomschrijvingen bij staan.

Samen met Björn is zij op de vele evenementen een goedlachse, drijvende kracht achter de stand.

Tenslotte staat achter iedere leider een sterke vrouw!

Hier staan we voor

Kwaliteit

Wij leveren altijd de hoogste kwaliteit voor de beste prijs!
Bij Heathen Mead zijn wij niet gefixeerd op getalletjes, maar op tevreden klanten.

 

Veilige verzending