Stiekem hopen we dat jullie het niet hebben gemerkt, maar de laatste maanden waren wij wat lastiger te bereiken. Een van de redenen was dat ik (Elvira dus) eindelijk ben afgestudeerd!

Klein stukje geschiedenis: na mijn bachelor biologie in Wageningen zijn we gaan samenwonen en omdat ik geen werk op niveau of in mijn vakgebied kon vinden, ben ik doorgegaan voor de masteropleiding. Helaas ben ik, nadat het eigenlijk al heel lang niet zo goed met me ging, toen toch echt in een burn-out en zware depressie geraakt #doorbreekhetstigma. Om een lang verhaal kort te maken, 6 jaar therapie verder heb ik mijn studie opgepakt en zelfs met een bijbaan ernaast kunnen afronden! Behalve dat dat even goed gevierd moest worden, kon ik ook meteen mijn bijbaan voor 38 uur gaan doen. Daarnaast is Bjorn bezig met een studie en ook een volle baan. Kortom, allemaal hele positieve ontwikkelingen maar…dan is het soms wel lastig om er nog een bedrijf bij te hebben.

Gelukkig komen we nu in rustiger vaarwater waarin we het jaar uitgaan met hopelijk onze 3000ste bestelling! :O De voorraad is in ieder geval weer up to date. Verder gaan we nog een zeer bijzondere mede in de webshop introduceren (daarover later meer), hebben we diverse producten die we al wel op evenementen bij ons hadden maar die nog op de site geplaatst moeten worden en als laatste hebben we nog diverse acties in petto.

Kortom, houd de site en/of Facebook in de gaten, wij gaan 2019 uit knallen!