Hallo cider fans! Brothers gaat weer wat wijzigingen in hun assortiment aanbrengen dus dat heeft natuurlijk ook invloed op het aanbod vanuit Heathen Mead! Eerst het slechte nieuws en dan het goede? Hier gaan we dan.

Het slechte nieuws: er gaan weer wat smaken verdwijnen! Tot onze spijt gaan de alcoholvrije, Strawberry Cream en Raspberry Ripple er uit, dus voor deze producten geld vanaf nu OP=OP! Sterker nog, de Strawberry Cream is al op. Gelukkig hebben we van de framboos nog alles op kunnen kopen.

Gelukkig zijn er ook twee heerlijke smaken voor terug gekomen, dus hier het goede nieuws: vanaf nu verkopen wij de smaak Festive Apple, een licht droge cider van pure appel! Met zijn fris zure en licht wrange nasmaak is dit, wat ons betreft, de beste dorstlesser van alle ciders. Je moet er natuurlijk wel van houden maar dat doen wij dus 😉

Brother Cider Festive Apple

De tweede smaak had wat Google-Fu nodig: Cherry Bakewell. Nou spreekt kers wel redelijk voor zichzelf, maar wat is Bakewell dan? Blijkbaar vertaald dat in het Nederlands naar fragipane, maar dat hielp ons niet heel veel verder. Gelukkig was er iemand met een banketbakkerij opleiding in de buurt die ons kon uitleggen dat het een soort van spijs is? Komt fantastisch uit voor de mensen die onze Weihnachtstraum missen buiten de winter! Het is een serieus heerlijke combinatie van frisse bubbels, zoete kers en dan de zoete nasmaak van de…fragipane? Wij waren echt verrast hoe de smaken in elkaar overlopen, het is echt een lekkere beleving! Nieuwsgierig geworden? Bestel deze nieuwe smaak hier!

Brothers-Cherry-Bakewell-Cider