Verzenden en retourneren

VERZENDING

Elke verzending bij Heathen Mead wordt van begin tot eind met liefde en zorg behandeld.
Wij proberen jouw bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen bij je bezorgt te hebben. Op zaterdagen, zondagen en nationale feestdagen worden er geen bestellingen verstuurd of geleverd.
Bestellingen die voor 18:00 worden geplaatst en zijn betaald worden doorgaans dezelfde werkdag verstuurd. Alle bestellingen die na 17:00 worden geplaatst en betaald worden doorgaans de eerstvolgende werkdag verstuurd. Bestellingen die zijn geplaatst maar nog niet zijn betaald kunnen niet worden verstuurd.

Wij versturen onze pakketjes in speciaal ontworpen dozen voor flessen.
Zo zullen onze producten altijd in goede staat bij je aankomen.
Ook wordt elke verzending verzekerd opgestuurd met een track & trace code. Via de track&trace code kun je jouw bestelling ten alle tijden volgen.
Door onze zorg en service om jouw bestelling zo goed en veilig mogelijk bij je te laten leveren kan de verzending misschien wat duurder zijn dan bij andere webshops. Wij proberen deze onkosten voor jou zo minimaal te houden.

Bestellingen worden doorgaans door DPD bezorgt. Bij hoge uitzondering kan het voorkomen dat de bestelling door een andere transporteur word bezorgt.
Het kan voorkomen dat de transporteur vertraging heeft waardoor het pakketje later bij u aankomt. Deze vertraging zou u dan kunnen volgen via uw track & trace code.

Heathen Mead is niet aansprakelijk voor vertragingen veroorzaakt door de transporteur.

RETOURNEREN

U heeft het recht uw product of bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product of bestelling retour te sturen.
U krijgt na annulering en bij het intact en onbeschadigd ontvangen van het geannuleerde product of bestelling het volledige orderbedrag van het betreffende product of bestelling retour.
De verzendkosten – die Heathen Mead in kosten heeft gebracht – voor het verzenden van de bestelling worden niet geretourneerd.
De onkosten voor het retour sturen van het product of de bestelling zijn voor de rekening van de klant.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het product of de bestelling met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd te worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@heathenmead.nl.
Heathen Mead verwerkt het verschuldigde retour bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour gezonden product of bestelling.

UITZONDERINGEN RETOURNEREN

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Als de kwaliteit van het product niet naar wens is kan dit opgestuurd worden en krijgt de klant een vervangend product.
U kunt een product niet retourneren als:

  1. De zegel van het product gebroken is.
  2. Het product schade heeft ondervonden door toedoen – bewust of onbewust- door anderen dan Heathen Mead.

GARANTIE

Heathen Mead zal er altijd voor zorgen dat de kwaliteit zo goed mogelijk gewaarborgd word.
Mocht er een geval zijn waaruit blijkt dat dit niet zo is kan de klant contact met ons opnemen. Wij zullen dan onderzoeken of het gekochte product aan onze standaarden voldoet. Blijkt dit niet zo te zijn krijgt de klant een nieuw of vervangend product geleverd.