Party time!

We kunnen het echt bijna niet geloven, maar we zitten waarschijnlijk deze maand nog op onze 4500ste* bestelling!! Om dit te vieren krijgt deze besteller van ons een verrassingspakket! Wij weten zelf ook nog niet wat erin zit, maar uiteraard zal het producten van onze website bevatten en misschien zelfs producten die er (nog) niet op staan. Mocht je je afvragen, waarom 4500? Waarom niet 3000 of 4000? Of even wachten tot 5000? Punt is, dat wij domweg te laat waren voor 3000. Bestelling 4000 was er ook veel sneller dan we hadden verwacht. Björn vond 4444 maar een raar getal om te vieren en we hebben geen zin om te wachten op 5000, dus bij deze!

We zijn vereerd dat zoveel van jullie ons weten te vinden en bij ons bestellen. We zijn ongelofelijk blij dat we zien dat dit ieder jaar ook iets meer word en dit alles geeft ons alleen maar energie om door te gaan! Dus, lieve iedereen, heel erg bedankt voor jullie vertrouwen, steun, leuke ontmoetingen en vele bestellingen, dit hadden we nooit zonder jullie kunnen doen!

* Kleine disclaimer: met bestelling 4500 bedoelen we het bestelnummer en dus ook factuurnummer 4500. Helaas gebeurd het wel eens dat mensen hun bestelling annuleren of met een handmatige overboeking niet betalen, in dat geval gaan we naar 4501 😉